Välkomna till BRF Kvarnhjulet!

Ta del av information om föreningen.

För att ta del av nyheter ifrån föreningen samt att komma åt viktig Information om ert boende i föreningen, så vill vi att ni registrerar er på vår webb-plats som är:

www.brfkvarnhjulet.se

Felanmälan, som ni finner under menyvalet kontakt på webb-platsen, gör ni hos HSB som är föreningens fastighetsskötare.

Kommunikation med styrelsen.

Frågor mailas bäst till respektive ansvarsområde i styrelsen. Vid akuta frågor är det bäst att ringa eller skicka sms. Kontaktuppgifter finns på hemsidan samt i alla trappuppgångar.
Sophantering och källsortering.

Vi har gemensamma rum för källsortering i Karen Blixens Gata 5 och Karen Blixens Gata 7. I dessa rum sorterar ni papper/tidningar, förpackningar i plast papper och
metall, elektronikskrot, batterier, glödlampor samt färgat och ofärgat glas. Det som saknar kärl i källsorteringsrummen ber vi er lämna på lämplig återvinningsstation.

Utanför Karen Blixens Gata 5 och 13 finner ni kasuner för sopor och matavfall. Avfallspåsar finns att hämta i källsorteringsrummen.

Övrigt.

Medlemmar i föreningen har skapat en grupp på Facebook, Brf Kvarnhjulet - Blackeberg, där tjänster kan bytas mellan medlemmar som t.ex. låna parkeringsplats tillfälligt eller erbjuda saker till försäljning.
Notera att det mest effektiva för alla medlemmar är att kommunicera med styrelserepresentanter när det gäller boende eller problem som man identifierat. Facebookgruppen är inte en kommunikationskanal till styrelsen.

Tveka inte att höra av er om ni har frågor till

Varmt välkomna önskar Styrelsen!