Uthyrning av Brf Kvarnhjulets gästlägenhet 

 Föreningens gästlägenhet finns på vån 2 i hus 1, Karen Blixens gata 13. Lägenheten har ett vardagsrum/sovrum utrustat med två bäddsoffor med totalt fyra sovplatser. I köket finns pentry med diskbänk, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, porslin, bestick, matbord och sex stolar. WC / Dusch är handikappanpassad. Lägenheten har även tillgång till Wifi.

 

Lägenheten kan hyras av medlem i bostadsrättsföreningen för användning av besökande, närstående och vänner. Medlemmen ansvarar för bokningen gentemot föreningen och bokar på brfkvarnhjulet.bokamera.se eller på appen BokaMera (sök efter BRF Kvarnhjulet i appen och spara som favorit) med ditt lägenhetsnummer. Använd det lösenord som du skapat i BokaMera. Om du saknar eller glömt lösenord, kan du klicka på "Glömt lösenord" och då skickas en länk till din mailadress. OBS! Du kan endast ställa dig i kö för gästlägenheten via appen. Ett mail och SMS skickas till dig om gästlägenheten blir ledig). BokaMera.se eller på appen BokaMera

 

Vid hyra av gästlägenheten gäller följande regler:

Hyresgästen svarar själv för städning av gästlägenheten och tillhörande wc/dusch. Städning ska utföras efter varje hyrestillfälle, oavsett hur många nätter lägenheten nyttjats. OBS: Kontrollera städningen vid ankomst och meddela bokningsansvarig om städningen inte är tillfredsställande. Städutrustning finns i hallen. Om städningen inte godkänns, debiteras städavgift om 1000 kr. När lägenheten lämnas är det medlemmens ansvar att kontrollera att städning är utförd. 

Gästlägenheten kan bokas tidigast 3 månader i förväg. Bokningen görs av resp. värdlägenhet (medlem i bostadsrättsföreningen). Varje värdlägenhet kan endast boka en uthyrningsperiod per gång. Som kösystem gäller först till kvarn. Du kan ställa dig i kö på för gästlägenheten på bokningssidan.

Varje bokningstillfälle får omfatta maximalt 5 dygn. Ett dygn räknas från kl. 12.00 en dag till kl. 12.00 nästa dag. 

För varje dygn debiteras 300 kr oavsett antalet gäster. Betalning sker enligt instruktion i samband med bokningen. Betalning av hyran görs via Swish till 123 324 42 58. Skriv medlemmens namn, lghnr till den bostad som bokat gästlägenheten samt gästens namn. Avbokning av bokat rum skall ske senast kl. 12.00 närmast tre dagar före ankomst, annars debiteras ett dygn.

Eget sänglinne och handdukar ska medföras. Bäddmadrasser, täcken och kuddar finns i garderoben.

Eventuella skador på porslin, möbler och inredning ska omgående anmälas till bokningsansvarig i styrelsen.

Rökning är inte tillåtet och djur får inte vistas i gästlägenheten.

Hantering av nycklar: mejla ett par dagar innan hyrestillfället för att erhålla kod till nyckelskåpet som är placerat till höger om dörren till gästlägenheten. 
Efter avslutad hyresperiod, låses nycklarna in i nyckelskåpet igen.
Vid borttappad nyckel debiteras kostnad för byte av cylinder.

 

Länk till BokaMera

 

Styrelsen för Brf Kvarnhjulet

2021-10-21

 

Ansvarig för gästlägenheten är Margaretha Weimar och kan vid frågor och oklarheter nås på