Nyheter

Påverka ditt boende!

 

Vi i Brf Kvarnhjulets valberedning har fått förtroendet att hitta kandidater till föreningens styrelse. Valberedningen lägger fram förslag på styrelsekandidater som är intresserade av att väljas. På årsmötet den 10 maj, dit alla medlemmar kallas, beslutas vilka som kommer att ingå i den nya styrelsen.

 

Vad innebär styrelsearbetet?
Du som styrelsekandidat vill bidra med goda idéer och kunna fatta genomtänkta beslut för föreningens bästa. Ett styrelseuppdrag för minst ett år, innebär ca tio möten per år samt diverse arbete mellan mötena.Du får inblick i styrelsearbetet, och har möjlighet att påverka föreningens beslut och framtid.

 

Vill du vara med eller känner du någon som du tror skulle passa?
Olika kompetens behövs i en styrelse och ditt engagemang är viktigt. Vi strävar efter en representativ fördelning av kön, ålder, och att alla tre husen representeras i styrelsen. Styrelsen behöver dig med erfarenhet och kunskap om fastigheter, IT, ekonomi eller administration.
Om du inte har tid för styrelsearbete så finns möjlighet att påverka genom att engagera sig i valberedningen.
Nu anses pandemin vara över därför kommer vi liksom tidigare att knacka på för att kort beskriva uppdraget och svara på dina frågor. Vi börjar 12/2, helger på em och vardagar ca 19.00-20.00.

 

Du ansöker senast 10 mars genom att :Ringa, skicka ett mejl eller SMS till någon i valberedningen och berätta om dig själv eller personen du nominerar.

 

Vi är valberedningen:

Anders Rudin, Karen Blixens gata 7, 070-795 8596,

Hans Sahlen, Karen Blixens gata 5, 070-260 4989,

Nathalie Boewer, Karen Blixens gata 7, 070-764 4606,

Nandan Mahimkar, Karen Blixens gata 13, 073-060 55 20,